ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα σολομού
- Χυμός από 1 πορτοκάλι
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σόγια σος
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη
- πιπέρι
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Δυσκολία
Σε μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, τη σόγια sauce και το τζίντζερ.
Αλείφουμε τα φιλέτα με το μείγμα και αφήνουμε να μαριναριστούν για 20 λεπτά.
Ψήνουμε τα φιλέτα σε τηγάνι ή φούρνο για 10-12 λεπτά, περιχύνοντας με τη σάλτσα τους
Ο σολομός μας συνοδεύεται υπέροχα με πουρέ πατάτας!
Συνταγή από τη food blogger Νίκη Παυλίδου (@nikis_food)