Συνταγές από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ

 Συνταγές για διαθρεπτικά σταθμισμένα γεύματα με κατεψυγμένα θαλασσινά 7 Θάλασσες

Ανακαλύψετε πληθώρα συνταγών με κατεψυγμένα θαλασσινά που ενσωματώνουν θρεπτικά συστατικά, χωρίς να θυσιάζουν τη γευστική απόλαυση. Με τη συνεργασία του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, και πιο συγκεκριμένα με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής  και την ομάδα του κου Γεωργίου Μπόσκου, αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος, και την συμβολή του chef Ιάκωβου Απέργη, κάθε συνταγή είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την ισορροπία μεταξύ γεύσης και διατροφικής αξίας, ώστε να απολαμβάνετε τα οφέλη των θαλασσινών με κάθε σας γεύμα.