Βασιλείου - Τροφίνκο ΑΕΒΕ Πρότυπος Βιοµηχανία Κατεψυγµένων Τροφίµων
Ποιοι είμαστε
Βασιλείου - Τροφίνκο ΑΕΒΕ Πρότυπος Βιοµηχανία Κατεψυγµένων Τροφίµων

Στο τραπέζι μας αξίζει το καλύτερο και ευθύνη μας συνιστά η καταλληλότερη επιλογή εμπορευμάτων.
Στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προτύπων, αξιολογούμε την αξιοπιστία των προμηθευτών μας και δεσμευόμαστε διεξάγοντας και οι ίδιοι ελέγχους των προϊόντων ώστε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια, τη γεύση και τη νοστιμιά του πιάτου σας.

Η αποστολή μας αυτή, ξεκίνησε το 1964 και έκτοτε επεκτείνεται η δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησης με σκοπό να ανταποκριθούμε επαρκώς στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και
στο ύψος των διατροφικών προσδοκιών.

Όραμα

O σχεδιασμός και το όραμά μας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και κατεψυγμένων τροφίμων, υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας, τηρουμένων πάντοτε των πιστοποιήσεων υγιεινής και του σεβασμού προς το περιβάλλον. Ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, συνεχώς βελτιωνόμαστε, ακολουθούμε την εξέλιξη και γινόμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής, καθώς η προσαρμογή συνιστά ακρογωνιαίο λίθο στον επιχειρηματικό τομέα.

Αξίες

Η απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα, ο επαγγελματισμός μας αλλά και η συνεχής μας προσπάθεια για βελτίωση απαρτίζουν τη φιλοσοφίας μας. Η ομάδα και οι ομαδικοί στόχοι που τίθενται, αποτελούν μέρος της κουλτούρας μας και μέσω των εξελιγμένων συστημάτων αποθήκευσης και διαχείρισης ποιότητας, αναζητούμε το καλύτερο εμπόρευμα παγκοσμίως και το προσφέρουμε όχι μόνο σε κάθε ελληνική οικογένεια, αλλά και σε όλο τον κόσμο.