ΥΛΙΚΑ
- Γαρίδες αποφλοιωμένες 60/80 (7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ)
- 3 μικρές πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
- 1 κρεμμύδι λευκό
Για τη μαρινάδα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. chilli
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ.σ. χυμός λάιμ
- ½ κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ. μέλι
- αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Για το γουακαμόλε:
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 2 μικρές σφιχτές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 μικρό κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο
- χυμός από 1 λάιμ
- ¼ κ.γ. κύμινο
- λίγος μαϊντανός
- αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Για το σερβίρισμα:
- 4 μικρές τορτίγιες
- Μαϊντανός