ΥΛΙΚΑ
Για τον σολομό
- 2 τρυφερά φιλέτα σολομό χωρίς δέρμα 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
- 4-5 κλωνάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένα ή φρέσκο κρεμμύδι
- 1,5 κ.σ σησαμέλαιο (ή ελαιόλαδο)
- 2 κ.σ soy sauce
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη ή 1 κ.γ σκόνη σκόρδο
- μπαχαρικά όπως τσίλι σε σκόνη, πάπρικα γλυκιά ή καπνιστή, πιπέρι
Για τα ψωμάκια
- 2 κούπες γιαούρτι 5%
- 4 κούπες αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του
- λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
- 2 μπάλες μοτσαρέλα (κομμένες σε 5 φέτες η κάθε μπάλα)
- 3-4 χούφτες ρόκα