ΥΛΙΚΑ
500 γρ. linguine ή spaghetti
Για τον ζωμό γαρίδας
- 80 γρ. σέλερι
 - 1 σκ. σκόρδο
 - 200 γρ. κρεμμύδι
 - 200 γρ. καρότα
 - 80 ml ελαιόλαδο
 - 2 κ.σ. πελτές ντομάτας
 - κεφάλια και τσόφλια από τις γαρίδες (την ψίχα τη χρησιμοποιούμε στη σάλτσα)
 - 1 κλωνάρι θυμάρι
 - 1,200 ml νερό
 
Για τη σάλτσα γαρίδας
- 1 πακέτο γαρίδες Αργεντινής 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ ψίχα (τα κεφάλια και τα τσόφλια για τον ζωμό)
 - 1/2 κ.γ. τσίλι ψιλοκομμένο (για πιο πικάντικη γεύση)
 - 30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 200 γρ. συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας
 - 300 γρ. ζωμός γαρίδας
 - 6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
 - 25 ml ελαιόλαδο
 - 1 σκ. σκόρδο
 - λευκό κρασί ή ούζο
 - 1 κλωνάρι θυμάρι
 - φρέσκος βασιλικό
 - αλάτι
 - πιπέρι
 








