ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, σε ένα δοχείο αποστράγγισης ξεπαγώνουμε αποβραδίς τις σουπιές.
Στη συνέχεια σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα και χτυπάμε καλά για 4 λεπτά.
Παράλληλα, αχνίζουμε τις σουπιές σε μια κατσαρόλα με νερό για περίπου 20 λεπτά. Τις αφαιρούμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν σε απορροφητικό χαρτί. Στη συνέχεια, ψήνουμε στην σχάρα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ραντίζοντας καλά τις σουπιές με την σάλτσα μας.
Σε ένα δοχείο ανάδευσης μαρινάρουμε πολύ καλά τις πιπεριές με τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Σερβίρουμε την σαλάτα σε ένα ρηχό πιάτο και τοποθετούμε από επάνω τις σουπιές κομμένες σε χοντρές φέτες. Γαρνίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και φέτες από lime προαιρετικά.
Σεφ Οικονομίδης Γιώργος & Σακελλίου Παναγιώτης
Bluefish Βουλιαγμένης