ΥΛΙΚΑ
Για το κεμπάπ
- 1 πακέτο γαρίδες 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ 80/120
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. κόλιανδρο ξερό
- ½ κ.γ. κάρυ
- ½ μάτσο μαϊντανό
- 2 αβγά
- 300 γρ. φρυγανιά
- ελαιόλαδο
Για το σπαστό αβοκάντο
- 3 αβοκάντο ώριμα
- χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
- ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- 10 φύλλα κόλιανδρο ψιλοκομμένα
- 10 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι