Προϊόν απομίμησης καβουριού

Διαθρεπτικά στοιχεία

Διατροφική δήλωση

Ανά 100 gr

% ΠΠΑ*

Ενέργεια 100Kcal / 418KJ 5%
Λιπαρά 0 g 0,3%
Kορεσμένα Λιπαρά 0 g 0%
Υδρατανθρακες 18 g 6,9%
Σάκχαρα 1,7g 1,9%
Φυτικές ίνες
Πρωτεΐνες 6,6 g 13,2%
Αλάτι 1,8 g 30%

ΠΠΑ= *% κάλυψη της Προσλαμβανόμενης ποσότητας αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 KJ/ 2000 Kcal)

Δείτε με μια ματιά
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Μελέτη αλιευμάτων σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

- Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της υγείας των οστών.
- Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.
- Η μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ψάρι, νερό, άμυλο σίτου, ζάχαρη, άμυλο πατάτας, σογιέλαιο, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, εκχύλισμα καβουριού, πρωτεΐνη σόγιας, κρασί από ρύζι, ενισχυτικό γεύσης όξινο γλουταμινικό νάτριο, αρωματική ύλη καβουριού, ανθρακικό ασβέστιο, προπυλενογλυκολη χλωριούχο ασβέστιο, χρωστικές: καρμίνιο, πάπρικα, λεύκωμα αυγού, σταθεροποιητής πολυφωσφορικά άλατα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ψυγείο (+5 οC): 24 ώρες
Κατάψυξη:
* (-6 οC): 1 εβδομάδα
** (-12 οC): 1 µήνα
*** (-18 οC): Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος.

  • Προϊόν βαθείας κατάψυξης
  • Διατηρείται στους -18° C
  • Η απόψυξη να γίνεται είτε σε ψυγείο ή σε κρύο τρεχούμενο νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων
  • Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.

ΒΑΡΟΣ

Καθαρό βάρος: 250 γρ.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΙΕΥΣΗΣ

Ειρηνικός Ωκεανός