Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Προϊόν απομίμησης καβουριού
Τι πρέπει να γνωρίζετε
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
- Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της υγείας των οστών.
- Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.
- Η μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Ψάρι, νερό, άμυλο σίτου, ζάχαρη, άμυλο πατάτας, σογιέλαιο, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, εκχύλισμα καβουριού, πρωτεΐνη σόγιας, κρασί από ρύζι, ενισχυτικό γεύσης όξινο γλουταμινικό νάτριο, αρωματική ύλη καβουριού, ανθρακικό ασβέστιο, προπυλενογλυκολη χλωριούχο ασβέστιο, χρωστικές: καρμίνιο, πάπρικα, λεύκωμα αυγού, σταθεροποιητής πολυφωσφορικά άλατα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Ψυγείο (+5 οC): 24 ώρες
Κατάψυξη:
* (-6 οC): 1 εβδομάδα
** (-12 οC): 1 µήνα
*** (-18 οC): Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος.
- Προϊόν βαθείας κατάψυξης
- Διατηρείται στους -18° C
- Η απόψυξη να γίνεται είτε σε ψυγείο ή σε κρύο τρεχούμενο νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων
- Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.
ΒΑΡΟΣ
Καθαρό βάρος: 250 γρ.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΙΕΥΣΗΣ
Ειρηνικός Ωκεανός