ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. tagliatelles
- 400 γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες Vanammei 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ 30/50
- 200 γρ. guanciale (καλής ποιότητας καπνιστή πανσέτα) κομμένη σε μικρά κυβάκια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 700 γρ. σάλτσα ντομάτας ( συνταγή παρακάτω )
- 150 ζωμός ψαριού
- 1 κ μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κ.γ. chives
- φρεσκοκομμένο πιπέρι
- μπούκοβο (εάν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση)
- τσίλι
- θυμάρι
Για τη σάλτσα ντομάτας
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ San Margano
- 10 γρ. πάστα ντομάτας
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Ένα κ.γ. ψιλοκομμένο κόκκινο chilli
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
- 50 ml λευκό κρασί
- ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
- μπούκοβο (εάν θέλετε να δώσετε πιο πικάντικη γεύση)
- αλάτι
- 100 γρ. παρμεζάνα
- 50 γρ. βούτυρο