ΥΛΙΚΑ
Για τις γαρίδες:
- 1 Πακέτο γαρίδες Jinga 30/50 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
- 1/2κ.γ γλυκιά πάπρικα
- 2κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι λευκό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 μετρίου μεγέθους καρότα
- 1 πιπεριά πράσινη κέρατο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 4 φέτες ανανά κονσέρβας (χωρίς ζάχαρη) ή φρέσκος ανανάς κομμένος σε ροδέλες
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
- 2κ.σ. χυμός ανανά (που έχουμε κρατήσει από την κονσέρβα) ή νερό
- 1 γεμάτο κουτάλι της σούπας κόρν φλάουρ
Για τη γλυκόξινη σάλτσα:
- 160γρ. μέλι
- 70ml λευκό ξίδι ή μηλόξιδο
- ½ κ.σ σάλτσα σόγιας
- 2κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 40ml χυμός πορτοκαλιού
- 20ml χυμός λεμονιού