ΥΛΙΚΑ
Για τη γαριδοσαλάτα
- 1 πακέτο γαρίδες αποφλοιωμένες 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ U20
- 100 γρ μαγιονέζα νηστήσιμη
- 100 γρ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 60 γρ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- χυμό και ξύσμα από 1 lime
- αλάτι και πιπέρι
Για την κρέμα αβοκάντο
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 1 chili κόκκινο ψιλοκομμένο
- χυμό και ξύσμα από 1 lime
- 20 γρ κόλιανδρο
- 20 γρ ελαιόλαδο
Για το ψητό μαρούλι
- 3 τεμάχια καρδιές μαρουλιού
- 20 γρ ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- χυμό από ½ λεμόνι
Για τη vinaigrette lime
- 10 γρ μέλι ανθέων
- 20 γρ whole grain μουστάρδα
- 200 γρ χυμό lime
- 200 γρ ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι