ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, πιπέρι και το σκόρδο.
Αφήνουμε τις γαρίδες να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας.
Αναποδογυρίζουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά για 1 λεπτό ακόμα.
Προσθέτουμε περίπου 30 ml από το νερό των ζυμαρικών μας και ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος ρίχνουνε την κρέμα γάλακτος και αφήνουνε σε χαμηλή φωτιά για πέντε λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε μέσα στη σάλτσα μας τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με μπόλικο μαϊντανό.
Συνταγή από Ν. Παυλίδου