ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το θυμάρι, την ρίγανη, το μπούκοβο, το κάρι, ξύσμα από τα 2 λεμόνια και το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε τις γαρίδες και σβήνουμε με το αλκοόλ, αφού εξατμιστεί ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.
- Πατάμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Αλείφουμε το ψωμί με αυτό μείγμα από το αβοκάντο και τοποθετούμε από πάνω φέτες ντομάτας, τις γαρίδες και την ρόκα
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι γαρίδες, το αβοκάντο και το ελαιόλαδο αποτελούν βασικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή του συγκεκριμένου γεύματος και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε καλά λιπαρά οξέα (ω-3 και μονοακόρεστα), τα οποία συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς, στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχουν σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση
Keep Eat Healthy (@keep_eat_healthy)