ΥΛΙΚΑ
- 8 τμχ. γαρίδες Jinga 30/50 «7 Θάλασσες»Για το chimichurri:
- 50 ml ελαιόλαδο
- 30 ml χυμό λεμονιού
- 50 γρ. μαϊντανό (μόνο φύλλα)
- 15 γρ. κόλιανδρο (μόνο φύλλα)
- 1 κ.γ. ξηρή ρίγανη
- 1 μικρό τσίλι ψιλοκομμένο
- ½ σκ. σκόρδο
- Ξύσμα και χυμό από ½ μοσχολέμονο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το κουρκούτι:
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 9 γρ. μαγιά στιγμής
- 330 ml μπύρα
- 25 γρ. καλαμποκάλευρο
- 60 ml λευκό ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σκορδαλιά:
- 2 μεσαίες σκ. σκόρδο
- 60 ml ελαιόλαδο
- 20 ml χυμό λεμονιού
- 150 γρ. πατάτα βρασμένη
- 100 γρ. ψωμί ψίχα
- αλάτι
- πιπέρι