ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το μισό βούτυρο να λιώσει, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε ανακατεύοντας μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τη γάμπαρη και σοτάρουμε 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σβήνουμε με το ουίσκι και το λεμόνι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τον άνηθο, το υπόλοιπο βούτυρο και τη μουστάρδα βάζουμε και το νερό, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
Chef
Υπεύθυνος Μαγειρείων Γενικού Νοσοκομείου Τζανείου