ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, βράζουμε την κινόα για περίπου με 13 με 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, σε ένα τηγανάκι δίνουμε χρώμα στις γαρίδες μας και από τις δύο πλευρές και έπειτα τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Κατόπιν, κόβουμε όλα μας τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια.
Φτιάχνουμε ένα γρήγορο λαδολέμονο ανακατεύοντας το λάδι με το χυμό από λεμόνι και την πάπρικα.
Μόλις έχει βράσει η κινόα και την έχουμε αφήσει να κρυώσει, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το λαδολέμονο και ανακατεύουμε απαλά.
Στη συνέχεια, κόβουμε και τις γαρίδες και τις τοποθετούμε πάνω στην σαλάτα μας.
Τέλος, κόβουμε και μικρά κομματάκια φέτα και τα προσθέτουμε στην σαλάτα μας με λίγο φρέσκο κρεμμύδι για extra γεύση!
Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Chef