ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις γαρίδες. Στη συνέχεια, σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ύστερα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν οι γαρίδες και να αναμειχθούν οι γεύσεις.
Στη συνέχεια, χωρίζουμε το μείγμα σε δυο ποτηράκια, γαρνίρουμε με φέτες λάιμ, ολόκληρες γαρίδες και ττέλος, σερβίρουμε με chips καλαμποκιού.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ:
- Οι γαρίδες έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα πρωτεΐνης σε σχέση με τα υπόλοιπα θαλασσινά!
- Το αγγούρι περιέχει 95% νερό!
- Το κρεμμύδι φέρει σοβαρές καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες!
Μάνος Δημητρούλης
Κλινικός διατροφολόγος & διαιτολόγος