ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, αποψύχουμε τις γαρίδες από το προηγούμενο βράδυ σε ένα σουρωτήρι στο ψυγείο.
Μαρινάρουμε τις γαρίδες με αλάτι, πιπέρι, τις 3 κ.σ. κορν φλάουρ και την καπνιστή πάπρικα και τις αφήνουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο σκεπασμένες με μεμβράνη.
Στη συνέχεια, σε ένα μπολ σπάμε το αυγό και στη συνέχεια προσθέτουμε το υπόλοιπο κορν φλάουρ. Ύστερα, αναμειγνύουμε καλά και το αφήνουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο. Προσοχή χρειάζεται στην αναλογία του αυγού με το κορν φλάουρ, έτσι ώστε πάνω στη γαρίδα να δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα του μείγματος, δηλαδή να μην είναι παχύρρευστο. Αν το μείγμα είναι πολύ ρευστό προσθέτουμε λίγο κορν φλάουρ.
Στη συνέχεια, σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί, να φτάσει τους 150°C – 180°C. Εν τω μεταξύ, ρίχνουμε λίγες γαρίδες κάθε φορά στο μείγμα και τις ανακατεύουμε καλά. Τις τηγανίζουμε για περίπου 4 λεπτά. Τέλος, σερβίρουμε με τη σος πικάντικης μαγιονέζας, αναμειγνύοντας όλα τα αναγραφόμενα υλικά..
ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Bluefish Βουλιαγμένη