GARIDES_SAGANAKI_30.50_0035
Γαρίδες σαγανάκι με πιπεριά Φλωρίνης & φέτα

4

Μερίδες

30΄

Προετοιμασία / Εκτέλεση

2/5

Δυσκολία

background

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο γαρίδες 30/50

Για την σάλτσα

  • 500 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • ελαιόλαδο
  • ούζο
  • θυμάρι
  • φέτα κομμένη σε κύβους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αποψύχουμε τις γαρίδες από το προηγούμενο βράδυ σε ένα σουρωτήρι στο ψυγείο.

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά με ελαιόλαδο και θυμάρι για 4 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε την ντομάτα. Βράζουμε για 6-7 λεπτά.

Ρίχνουμε τις γαρίδες με την σάλτσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με την κομμένη φέτα. Κάνουμε κρούστα σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C για 3 λεπτά.

ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Bluefish Βουλιαγμένη

Δημιουργούμε με
Γαρίδες αποφλοιωμένες & προβρασμένες 30/50 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
7_THALASSES_HEADERS_SHRIMP_3050_470X700.pn
Βρείτε τις 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Super Market