ΥΛΙΚΑ
- 8 τμχ. γαρίδες Jinga 30/50 «7 Θάλασσες»Για το chimichurri:
 - 50 ml ελαιόλαδο
 - 30 ml χυμό λεμονιού
 - 50 γρ. μαϊντανό (μόνο φύλλα)
 - 15 γρ. κόλιανδρο (μόνο φύλλα)
 - 1 κ.γ. ξηρή ρίγανη
 - 1 μικρό τσίλι ψιλοκομμένο
 - ½ σκ. σκόρδο
 - Ξύσμα και χυμό από ½ μοσχολέμονο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 
Για το κουρκούτι:
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
 - 9 γρ. μαγιά στιγμής
 - 330 ml μπύρα
 - 25 γρ. καλαμποκάλευρο
 - 60 ml λευκό ξύδι
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Για τη σκορδαλιά:
- 2 μεσαίες σκ. σκόρδο
 - 60 ml ελαιόλαδο
 - 20 ml χυμό λεμονιού
 - 150 γρ. πατάτα βρασμένη
 - 100 γρ. ψωμί ψίχα
 - αλάτι
 - πιπέρι
 








