ΥΛΙΚΑ
- γλώσσα φιλέτο 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Για τον χυλό
- 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 120 γρ. κορν φλάουρ
- 250 γρ. σόδα αναψυκτικό
- 10 γρ. μηλόξυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Μερίδες
Προετοιμασία / εκτέλεση
Δυσκολία
Για τον χυλό
Αποψύχουμε τα φιλέτα γλώσσας από το προηγούμενο βράδυ σε ένα σουρωτήρι στο ψυγείο. Στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.
Περνάμε τα φιλέτα από το αλεύρι και μετά από τον χυλό και τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Bluefish Βουλιαγμένη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.
Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookies.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.
Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.
Παρακαλούμε ενεργοποιήστε πρώτα τα απολύτως απαραίτητα cookies ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!