ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αποψύχουμε το ψάρι από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο σε ένα σουρωτήρι. Το καθαρίζουμε από τα λέπια και το χαράσσουμε κάθετα με ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 5 λεπτά. Σβήνουμε με την σόγια και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τα φύλλα βασιλικού.
Σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα, στην οποία ρίχνουμε τα λαχανικά μαζί με τα υγρά από το τηγάνι. Από πάνω τοποθετούμε το ψάρι το οποίο αλείφουμε με ελαιόλαδο και του πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού και πιπέρι. Κλείνουμε τις άκρες της λαδόκολλα με προσοχή έτσι ώστε τα υλικά μας να είναι σκεπασμένα καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στο αερόθερμο, στους 190 °C για 20 λεπτά.
ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Bluefish Βουλιαγμένη