ΥΛΙΚΑ
Για τον ζωμό γαρίδας
- κεφάλια γαρίδας από ένα πακέτο γαρίδες Αργεντινής 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ (500 γρ)
- 80 γρ σέλερι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 200 γρ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 200 γρ καρότο ψιλοκομμένο
- 80 γρ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ πελτέ
- 1 κλωνάρι θυμάρι
- 1.200 γρ νερό
- 150 γρ βούτυρο
- 100 γρ κρέμα γάλακτος
Για τη σάλτσα
- ½ πακέτο γαρίδες Αργεντινής καθαρισμένες 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ 500 γρ
- ½ πακέτο γαρίδες 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ U20
- ½ φινόκιο ψιλοκομμένο
- 25 γρ ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 30 γρ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 chili κόκκινο ψιλοκομμένο
- 200 γρ τομάτα κονκασέ
- 300 γρ ζωμό γαρίδας
- 6-7 φύλλα βασιλικό
- ½ πακέτο μύδια
- 10 τοματίνια κομμένα στη μέση
- αλάτι και πιπέρι