ΥΛΙΚΑ
Για το Νηστίσιμο πλιγουρότο με θράψαλα θα χρειαστούμε:
- 600 gr θράψαλο 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ σε ροδέλες
- 150 gr πλιγούρι
- 1 τμχ/200 gr ντομάτες
- 1 τμχ/200 gr κρεμμύδι
- 2 τμχ/200 gr πιπεριές πολύχρωμες
- 40 gr άνηθο
- 1 κ.γλ. πελτέ ντομάτας
- 40 ml ούζο (προαιρετικά)
- 1 κ.γλ πάπρικα
- 1 κ.γλ. μπούκοβο
- ½ κ.γλ σκόρδο
- ½ κ.γλ κύμινο
- 4 κ.σ ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι