ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη βάση του ριζότο, σε μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το ginger και το σκόρδο. Μετά από λίγο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα κολοκύθια και συνεχίζουμε για ακόμη 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις γαρίδες και τον ζωμό από τα μανιτάρια και συνεχίζουμε για άλλα 3 λεπτά .
Για το ριζότο, σε μια ρηχή κατσαρόλα προσθέτουμε το κρεμμύδι μαζί με το ρύζι και σοτάρουμε για 3 λεπτά. Έπειτα, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον ζωμό και αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά σε μέτρια προς δυνατή φωτιά .
Στη συνέχεια, προσθέτουμε την βάση μανιτάρια και γαρίδες που έχουμε φτιάξει χωριστά και συνεχίζουμε για αλλά 5 λεπτά, εάν χρειαστώ υγρασία προσθέτουμε ζωμό προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και το Θυμάρι . Τέλος, αφαιρούμε και δένουμε με βούτυρο και παρμεζάνα και το κρεμώδες τυρί το chives και το ξύσμα από το λεμόνι.
ΣΕΦ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Bluefish Βουλιαγμένη