ΥΛΙΚΑ
Για τις γαρίδες
- 500 γρ. γαρίδες ολόκληρες βρασμένες vannamei 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
- χυμός από 1 λάιμ
- 20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο στη μέση και σε ψηλές φέτες
- 4 κ.σ. ξύδι λευκό
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι τριμμένο
Υλικά για το aguachile marinade
- 120 γρ. φρέσκο χυμό λάιμ (3 λάιμ)
- 220 γρ. αγγούρι
- 2 σκελίδες σκόρδο χωρίς τη φύτρα
- 50 γρ. κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα (τα μουλιάζουμε πρώτα σε νερό)
- 1 jalapeños, χωρίς τα σπόρια
- 1 κόκκινο τσίλι (ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλουμε)
- 1 κ.γ. αλάτι
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Για την σαλάτα
- 1 αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
- 1/2 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. φύλλα κόλιανδρο