ΥΛΙΚΑ
Για τις γαρίδες
- 1 πακέτο γαρίδες Αργεντινής ολόκληρες 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ (500γρ)
- 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 500 γρ καλαμποκάλευρο
- 3 λίτρα ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
Για την Fritto Misto Sauce
- 200 γρ μαγιονέζα νηστήσιμη
- 100 γρ κάπαρη
- 100 γρ αγγουράκι τουρσί
- 50 γρ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 50 γρ φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κρόκοι αυγού σφιχτά βρασμένοι
- 20 γρ άνηθο ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λεμόνι