Φιλέτο γλώσσας πανέ
Γλώσσες φιλέτο πανέ

2

Μερίδες

35΄

Προετοιμασία / Εκτέλεση

1/5

Δυσκολία

background

ΥΛΙΚΑ

  • 1 συσκευασία Γλώσσα Φιλέτο 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
  • 2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη 
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 2 αυγά 
  • αλάτι 
  • πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αποψύχουμε αποβραδίς τις γαρίδες. Αφού αφαιρέσουμε με χαρτί κουζίνας τα υγρά από το φιλέτο μας, τα στρώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  2. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και το περνάμε από το αλεύρι, το αυγό και στο τέλος την τριμμένη φρυγανιά.
  3. Τοποθετούμε τις παναρισμένες γλώσσες πάλι πίσω στο ταψί μας
  4. Έχουμε ζεστάνει  τον φούρνο και ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου στον αέρα  για 25 λεπτά.
  5. Όταν πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα είναι έτοιμες.
  6. Σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι.

Από τη food blogger Νίκη Παυλίδου (@nikis_food)

Δημιουργούμε με
Γλώσσα Λιμάντα φιλέτο
Βρείτε τις 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ
Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Super Market