Τσιπούρα Φιλέτο
Τσιπούρα φιλέτο

Διαθρεπτικά στοιχεία

Διατροφική δήλωση

Ανά 100 gr

% ΠΠΑ*

Ενέργεια 189Kcal / 792KJ 9%
Λιπαρά 11,5 g 16%
Kορεσμένα Λιπαρά 2,4 g 12%
Υδρατανθρακες <1 g <1%
Σάκχαρα 0 g 0%
Πρωτεΐνες 21,3 g 43%
Αλάτι 0,14 g 2%
Ω-3 λιπαρά (EPA+DHA) 2080mg  

ΠΠΑ= *% κάλυψη της Προσλαμβανόμενης ποσότητας αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 KJ/ 2000 Kcal)
ΔΤΑ=**% κάλυψη της Διατροφικής Τιμής Αναφοράς

Δείτε με μια ματιά
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Μελέτη αλιευμάτων σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

- Τα Ω3 λιπαρά συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Τα οφέλη επιτυγχάνονται με ημερήσια κατανάλωση 250mg EPA και DHA (Ω3 λιπαρά).
- Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της υγείας των οστών.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

Ψάρι

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ψυγείο (+5 οC): 24 ώρες
Κατάψυξη:
* (-6 οC): 1 εβδομάδα
** (-12 οC): 1 µήνα
*** (-18 οC): Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος.

• Προϊόν βαθείας κατάψυξης
• Διατηρείται στους -18° C
• Η απόψυξη να γίνεται είτε σε ψυγείο ή σε κρύο τρεχούμενο νερό ή σε φούρνο μικροκυμάτων
• Απαγορεύεται η εκ νέου κατάψυξη μετά την απόψυξη.

ΒΑΡΟΣ

Καθαρό βάρος: 300 γρ.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΙΕΥΣΗΣ

Υδατοκαλλιέργειας Ελλάδος

Συνταγές με Ψάρια